Jeg tilbyder healingssamtaler, både som enkeltsessioner og forløb:  

Hvordan skal det så forstås?

Jeg har evnen til at mærke andres blokeringer og det kan komme til udtryk på mange måder: 

- det kan være gammel sorg, som sidder og spærrer for glæden.

- det kan være gamle overbevisninger, som skal fjernes, for at skabe bedre plads til at være den, man er født til at være.

- det kan være følelsen at være uønsket, uelsket og følelsen af at være alene.

- det kan være gamle følelser af behagesyge, hensynsbetændelse, pleaserrollen eller at man har tilladt, at andre kunne bruge en som "dørmåtte". 

- det kan være at få "uddannelse" i at leve bevidst, at lære at elske og respektere sig selv, at se sig selv, som sin egen bedste ven.

- det kan være at lære at passe bedre på dig selv, ikke sætte andre først, og lære at ære, det at være født som særligt sensitiv.

- det kan være at lære kunsten at sige fra på en kærlig måde.

- det kan være at lære at tilgive og at tilgive sig selv for at have udsat sig selv for mange strabadser.

- det kan være at få healet gammel dyb sorg op, så der bliver plads til glæde og frihed.

- det kan være at heale gamle følelsesmæssige sår op, få dem helt op med rode, så de ikke står i vejen for vores egen lykke.

- det kan være at lære at høre din egen intuition og lære at stole på den.

- det kan være, at du mangler en, at sparre med, en der kan lytte og rumme sorg fra dit liv og "give sorgen vinger", så der bliver plads til dig. 

- det kan være at du har stress, angst, sorg og føler dig "svigtet af livet".

Sessioner, forløb og uddannelser

Det nytter noget tilbyder:

1 session 40 minutter i Hørsholm eller pr. telefon Pris: kr. 750,-

Beløbet indbetales inden sessionen afholdes. 

Køber du et forløb på 10 sessioner, vil der være en fordel, kontakt mig venligst for yderligere info. 

Uddannelser:

3 måneders uddannelse specielt skræddersyet til dig, som gerne vil arbejde med dig selv på et dybere plan. Nu har jeg været i gang i et godt stykke tid med at uddanne smukke sjæle og hjælpe dem med at løfte gamle lag, så den indre power og lyset kommer frem igen.

Vi er alle født med lys, men vi kommer til at ”glemme og gemme” det væk, hvis livet ”spænder ben” for os og måske fortsat gør det, fordi vi stadig tiltrækker det. Så denne uddannelse går ud på, at jeg fungerer som lærer og mentor, det vil sige jeg støtter og hjælper med at få øje på alle de steder, hvor mange af os har gamle tillærte mønstre og programmeringer fra livet og også tidligere liv.

Mange har glemt selvkærlighed, hvordan passer jeg på mig selv, så jeg altid har energi nok til også at dele ud til andre?

Balance er så vigtig, så det kommer vi til at træne samt at lære at være selvkærlig og være sin egen bedste ven, fjerne det der har gjort ondt, så der er plads til mere glæde og kærlighed, lære at sige tak men nej tak og at leve bevidst og undgå selvsabotage plus meget meget mere. 

Desuden vil jeg dele ud af de ting, jeg hele tiden lærer og opnår viden om i mit liv, det sker næsten på daglig basis.

3 måneder med smil, tårer, omsorg, support, støtte og forøget frihed.

3 måneders uddannnelse til 18.000,- (kan betales i 3 rater) Hver uge vil der en session på 40 minutter med en 20 minutters opfølgning senere på ugen. Springer vi en uge eller flere over, bliver uddannelsen forlænget i den anden ende. 

Sessionerne kan foregå i hverdage fra kl 9-16 eller lørdage fra kl 10-14. Alle andre tider foregår via specielle aftale og kun for klienter i forløb.

Efter uddannelsen vil du modtage et bevis på hvilket modul, at du har deltaget i. Der er ikke lektier, men af og til vil jeg bede dig om at træne nogle selvkærlige sætninger, lære at sige fra mm, men helt på frivillig basis, da jeg er imod alle former for pres/stress. 

Samtidig med, at vi får arbejdet personligt med dig, kan du tage dine indsigter med du lærer med og give det videre til andre – mange af mine klienter/elever har allerede selvstændig business. Det vil altid være ringe i vandet.

Ved afbestilling samme dag fratrækkes en session af hensyn til min planlægning eller fuld pris for klienter, der ikke er i forløb.

Lyder denne uddannelse som noget for dig, så send mig en besked, så kan vi tage en kort indledende samtale og aftale nærmere. 

Lizbeth Aleesha

Det nytter noget - det er aldrig for sent at få et godt liv

Del siden